Trådlös överföring

Produkter

Information

CO2 neutral website

Trådlös Scart, Trådlös AV Link, Trådlös audio

(3D Glasögon, Bluetooth handsfree, Trådlös AV)

Aktiva 3D-glasögon ger en ultra skarp 3D-bild när de ständigt kommunicerar med TV för optimal tredimensionell avbildning.

Bluetooth handsfree för bil. Kräver inga kablar.
Denna Bluetooth handsfree bilsats installeras på några sekunder på solskyddet i bilen.

Ett trådlösa scart set gör det möjligt att överföra ljud och bild, trådlöst, mellan exempelvis DVD-spelare och TV-apparat eller liknande. Räckvidden för det trådlösa scart setet är 80 meter i öppna områden och 30 meter genom väggar och tak, (beroende på omgivningen).
Trådlös scart sändare förses med ström från den medföljande strömförsörjningen.
Anslut trådlösa scart sändaren till en spelares scartkontakt.
Montera därefter det medföljande IR ögat till spelarens IR mottagarområde och anslut IR kabeln till trådlösa scart sändaren.

Ett trådlösa AV linkset gör det möjligt att överföra ljud och bild, trådlöst, mellan exempelvis DVD-spelare och TV-spelare eller liknande. Räckvidden för det trådlösa AV linkset är 100 meter i öppna områden och 30 meter genom väggar och tak (beroende på omgivningen).
En trådlösa audioöverföringsset gör det möjligt att överföra ljud, trådlöst, mellan spelare och receiver eller liknande. Räckvidden för en trådlösa audioöverföringsset är 100 meter i öppna områden och 30 meter genom väggar och tak, (beroende på omgivningen).
Den trådlösa audiosändaren kan förses med ström från en dators USB kontakt, eller från 4 st. AA batterier. Anslut den trådlösa audiosändaren till en dators USB kontakt -(ingen programvara eller strömförsörjning nödvändig).